Butikspersonal MC-kläder sökes till Västeråsbutiken

Västerås_butikspersonal_370x370
Vi söker butikspersonal till Handelsbodens butik i Västerås. Är du den vi söker? Eller känner du någon som skulle passa bra? Sök nu eller tipsa din vän!

Om dig
Du älskar verkligen att sälja och gillar motorcyklar och mc-kläder. Du kör helst mc själv, men det är inget krav. Du ska ha några års arbetslivserfarenhet och ha jobbat med försäljning i butik tidigare. Den vi söker är ansvarsfull och har känsla för service, som är ledordet i en Handelsbodenbutik. Du får utbildning i nödvändiga programvaror och rutiner. Vi arbetar med VISMA och CashIT kassasystem. Tidigare erfarenhet av dessa system, eller liknande, är ett plus. 

Din profil: Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning, samt några års butikserfarenhet. Du talar flytande svenska, samt gärna hyfsad engelska. 

Dina arbetsuppgifter
Handelsboden startar Västerås bästa butik för mc-kläder och personlig utrustning. Därför söker vi två duktiga och drivna säljare till vår nya butik. Är du den vi söker? Eller känner du någon som skulle passa?

Vi söker dig som har god erfarenhet av försäljning (gärna från mc-branschen). Du älskar att sälja och gillar motorcyklar, mc-kläder eller mode. Du kör helst mc själv, men det är inget krav. Du ska ha några års arbetslivserfarenhet och ha jobbat med försäljning i butik tidigare. Den vi söker är ansvarsfull och har känsla för service! Vi söker en person på 75 % = 30 timmar i veckan och en person på 50 % 20 timmar i veckan. Under högsäsong (mars-aug) kommer det att finnas möjlighet till mertid (upp till 100 %).

Du får utbildning i nödvändiga programvaror och rutiner. Vi arbetar med VISMA och Cash-IT kassasystem. Tidigare erfarenhet av dessa system, eller liknande, är ett plus. Du behöver vara öppen och social, eftersom mötet med kunden är det centrala för dig som blivande medarbetare hos Handelsboden. Vi sätter servicekänsla och produktkunskap i första rummet. Arbetsplatsen är Handelsbodens butik i Västerås.

Tillträde den 1 mars, eller enligt överenskommelse. Ansökan ska vara inne senast 15/1 2018 (dock kan vi komma att anställa löpande, så skicka in omgående). Skicka ansökan via e-post till fredrik@handelsboden.com Frågor besvaras av Fredrik Jansson på tel 054-24 06 66. Känner du någon som skulle passa för jobbet? Känner du någon som borde söka jobbet som butikssäljare i Västeråsbutiken? Gör oss och den personen en tjänst och dela den här informationen med dom.

Övrigt: Vi erbjuder avtalsenlig lön efter erfarenhet. Provanställning 6 månader tillämpas.

Arbetsplats: Handelsbodens nya butik på Hälla i Västerås.

Om oss
Handelsboden är Sveriges ledande detaljist på mc-kläder och personlig utrustning. Vi har idag butiker i sex städer och planerar ytterligare expansion. Handelsboden har även omfattande webbshop och postorder. Förutom försäljning på nätet ger vi ut en 100-sidig produktkatalog varje år. Huvudkontoret ligger i Karlstad, där vi också har huvudlagret. Handelsboden fyller 20 år under 2018 och har sedan 15 år AAA-rating (Trippel-A) www.handelsboden.com

Företagets adress: Kranbyggargatan 1 VÄSTERÅS

Postadress: Handelsboden Skinn- och MC-kläder , Box 5122, 65005 KARLSTAD

Telefonnummer: 054-240665

E-post: fredrik@handelsboden.com

Sök jobbet senast 15 januari 2018

Vi anställer löpande, så skicka in din ansökan via mejl till fredrik@handelsboden.com , så snart som möjligt!

Ange referens "Butikssäljare Västerås" i ämnesraden. 

Vi anställer löpande, så skicka in din ansökan, så snart som möjligt! 

>>Här kan du läsa om tjänsten hos Arbetsförmedlingen.