Handelsbodenkortegen - för välgörande ändamål

Handelsbodenkortegen_370x370

Handelsbodenkortegen 25/5  kl 16.15 

I år sammafaller Handelsbodenkortegen med Kristi Himmelsfärds dag, därför kör vi redan kl 16.15. Vi kör till förmån för Missing People. Ställ upp du också! 

Kortegeavgiften är 50 kr/person som åker med. Alla pengar går oavkortat till Missing People och deras idella arbete. Tillsammans med anhöriga och polis arrangerar de sökinsatser och publicerar efterlysningar efter försvunna personer. 

Missing People är en rikstäckande, ideell organisation som hjälper anhöriga och polis med att publicera efterlysningar och arrangera sökinsatser efter försvunna personer. Organisationen gör ett fantastiskt jobb och assisterar ofta polisen i stora eftersök. Som alla frivilligorganisationer behövs pengar för att driva verksamheten. Vi hoppas kunna bidra med en rejäl slant. Hjälp oss att hjälpa!

Kan du inte åka med, men vill skänka ändå? 
>>Här kan du skänka valfritt belopp till Missing People Sweden. Alla bidrag behövs, stora som små. Tillsammans kan vi stödja Missing People i deras ideella arbete med försvunna människor. Du kan även swisha pengar till insamlingen. Swisha valfritt belopp till 123 458 6533. 

Kortegevägarna 
Alla korteger startar kl 16.15 vid respektive butik. Var gärna där i god tid. Många börja ställa upp ett par timmar i förväg. 

De första 100 som ställer upp vid respektive butik får en gåva av Handelsboden.

Karlstad 
https://goo.gl/maps/rbYjhyKQXTC2
Vi åker från Handelsbodenhuset och norrut, en fin sväng via Alster Kyrka, tillbaka mot Karlstad och till Slussvakten. Vid starten säljer Motörfood sin egentillverkade rock’n’roll-meny. Vid Slusswakten är cafeet öppet. Ankomst till Jimmys Motorträff på Café Slussvakten ca kl 17.00. Missing People finns på plats både vid start och mål.  

Gävle
https://goo.gl/maps/RPhj96tyW3y
Kortegen startar vid butiken 16:15 och kör en liten runda som avslutas på Stortorget utanför Nian. Där tar folk från Missing People Gävleborg emot oss. Missing People gör ett väldigt bra jobb och behöver fler medlemmar, så har ni frågor eller vill gå med finns alla möjligheter att göra det där. Kortegen körs med hjälp av Vulcan Riders!  

Linköping
https://goo.gl/maps/HoURgQen7RL2
Vi kommer att utgå från butiken på Vigfastgatan kl 16.15 och sluta på natursköna Stafsäter strax utanför Sturefors. Hos Stafsäter Gårdsglass har Maria med personal lovat att tända grillen för de av oss som är lite hungrigare. Med oss har vi även Lotta Klang Bergström, Missing People i Östergötland, som berättar mer om hur de arbetar och vilken funktion de fyller i sökandet efter försvunna människor. 

Göteborg (Mölndal)
https://goo.gl/maps/dANjekj3s8k
Kortegen startar från Handelsboden butiken på Norra Ågatan 38 i Mölndal klockan 16.15 den 25/5. 
Missing People finns på plats vid starten och samlar in startavgiften. De kommer även att leda kortegen med MC från butiken till slutmålet som är Café fröken Andersson i Stora Höga.  Cafét är känt för sina motorträffar på onsdagar. Vid slutmålet kommer Missing People att finnas för att informera om sin verksamhet och vad pengarna kommer att användas till. 

Malmö
https://goo.gl/maps/ppeQJtPwGyp
Vi kommer att avsluta kortegen hos Lucys i Löddeköpinge. Där det kommer att finnas korv, kaffe, mat till försäljning. 

Stockholm
https://goo.gl/maps/d5hox3BZH7x
Vi utgår från butiken och avslutar kortegen vid härliga Rosen Hill i Grödinge. Caféet är öppet och erbjuder godsaker för fikasugna hojåkare.