Butikssäljare Göteborg

Vi söker en butikssäljare till Göteborgsbutiken. 

Visstidsanställning, 50 % med möjlighet till mertid och förlängning. 
 


Du som söker det här jobbet älskar verkligen att sälja och gillar troligen kläder och kanske motorcyklar. Har du kört hoj är det bra, men det är absolut inget krav. Det är bra om du har några års arbetslivserfarenhet och du får gärna ha jobbat med försäljning i butik tidigare. Viktigast är dock viljan att sälja och att ge kunden service. 

Den vi söker är ansvarsfull och har känsla för service och produktkunskap, som är ledorden i en Handelsbodenbutik. Du behöver vara öppen och social, eftersom mötet med kunden är det centrala för dig som blivande medarbetare hos Handelsboden.


Vi söker en person på minst 50 % = 20 timmar i veckan. Under högsäsong (maj-aug) kommer det att finnas möjlighet till mertid (upp till 100 %). För rätt person, kan jobbet komma att förlängas. 


Du får utbildning i produktsortimentet samt nödvändiga programvaror och rutiner. Vi arbetar med VISMA och CashIT kassasystem. Tidigare erfarenhet av dessa system, eller liknande, är ett plus. 


Ansökan ska vara inne senast 5 februari. Tillträde 1 mars, eller enligt överenskommelse. 
Ansök redan nu, vi rekryterar löpande. Skicka din ansökan till goteborg@handelsboden.com, ange "Butikssäljare" i ämnesraden. 


Arbetsplatsen är Handelsbodens Göteborgsbutik, Norra Ågatan 38, MölndalFrågor besvaras av butikschef Anders Hagman, 031-674780 eller goteborg@handelsboden.com 

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från försäljare av jobbannonser samt rekryteringsföretag.