Återförsäljare

Här hittar du våra återförsäljare.

Förutom våra egna butiker finns även delar av vårt sortiment hos våra återförsäljare. I första hand är det delar av 4BiKERS-kollektionen (MC-kläder och personlig utrustning) och campingsortiment. Utbudet kan även innehålla märken som vi är generalagenter för, till exempel Draggin (kevlar®-jeans), Bering (MC-kläder) samt Bikecomm (intercom). Utbudet varierar så ta gärna kontakt om det är något specifikt du är ute efter.

Återförsäljare:

Malmö
Bike Line
Skrittgatan 9, Malmö
040-689 28 78
hdparts@bikeline.se

Skultuna
Cycle World
Tibblevägen 15, Skultuna
021-70263
info@cycleworld.se

Våra egna butiker:

Karlstad, Stormgatan 15, 054-24 06 65
Gävle, Södra Kungsgatan 59, 026-660 660
Göteborg (Mölndal), Ågatan 38, 031-67 47 80
Linköping, Vigfastgatan 6, 013-329 29 60
Malmö, Hornyxegatan 4, 040-21 38 90
Stockholm, Västberga Allé 1, 08-645 50 68 
Västerås, Kranbyggargatan 1, 021-448 47 10

>>Här hittar du mer info om våra egna butiker, t ex öppettider.


---

Handelsboden söker franchisetagare

Vi söker personer eller företag, som är villiga att ge allt för att driva en Handelsbodenbutik någonstans i Sverige. Eller varför inte i Finland, Norge eller Danmark?

Du bör vara driftig, ha sysslat med försäljning eller marknadsföring, ha en stabil ekonomi och vara villig att jobba hårt framför allt de första åren.

Som franchisetagare kommer du att driva ditt eget företag men du kommer att marknadsföras som en Handelsbodenbutik. Utåt sett så finns ingen skillnad på "din" butik och de Handelsbodenbutiker som redan finns.

McDonalds är ett typiskt exempel på företag, som jobbar med franchise - Gallerix ett annat. Som med alla nya företag, så krävs det naturligtvis att du har ett visst kapital eller möjligheter att finansiera på annat sätt.

Du kommer att få maximalt stöd från oss i centralorganisationen för att kunna koncentrera dig på den lokala marknaden, där du ska vara "Kung" (eller "Drottning"). Vi backar upp dig och hjälper till med det mesta. Din viktigaste uppgift är att ge din butiks kunder riktigt bra service.

Att kunna ge service och att sälja toppkvalitet till kanonpriser kommer alltid att vara vårt mål - därför måste du ha en grym servicekänsla.

Lämpliga etableringsorter i kan vara: Strömstad/Svinesund, Halmstad, Kalmar/Växjö, Jönköping, Västerås eller Sundsvall. Det finns säkert fler - tipsa oss gärna!

Om du är intresserad och tror att du är rätt person - hör av dig med en skriftlig presentation till magnus@handelsboden.com

MVH
Magnus Nyberg
VD, Handelsboden Skinn- & MC-kläder