Handelsboden är ett superföretag

va_superforetag_2017

Det är inte bara vi som tycker att vi är ett superföretag.
Affärsinformationsföretaget Bisnode Sverige och tidningen Veckans Affärer har utsett Handelsboden Skinn- och MC-kläder till ett av Sveriges superföretag. För andra året i rad. 

För trettonde året i rad nominerar affärsinformationsföretaget Bisnode Sverige tillsammans med tidningen Veckans Affärer årets Superföretag. Bisnode har identifierat och rankat företagen utifrån deras ekonomiska prestationer. Modellen tar hänsyn till och väger samman bolagens tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering under de senaste fyra åren.

För att nå status som Superföretag räcker det inte att bara vara bra i en gren, företaget måste behärska mångkampens alla inslag. Karakteristiskt för Superföretagen är att de har en långsiktig försäljningstillväxt och uthållig lönsamhet, är strategiskt skickliga med finansieringen och samtidigt effektiva i hushållningen av resurserna.

Av alla existerande aktiebolag kom endast 641 företag med på 2017 års lista. Bland årets nykomlingar återfinns bland annat Volvo Lastvagnar och FLX TV (Felix Herngrens produktionsbolag).

Här kan du läsa mer hos Veckans Affärer och se listan över årets nomineringar i alfabetisk ordning: https://www.va.se/nyheter/2017/10/16/superforetag2017/