Handelsbodenkortegen - för Sjöräddningssällskapet

Handelbodenkortegen för Svenska Sjöräddningssällskapet

 Handelsbodenkortegen 2019 - torsdag 23/5, kl 18.30 

Starten går torsdag 23/5 kl 18.30 från samtliga butiker. Uppställning från kl 15. Kortegeavgiften är 50 kr per person och pengarna går oavkortat till Sjöräddningssällskapet. Varje deltagare kan vinna presentkort.

Karlstad • Gävle • Göteborg • Linköping • Malmö • Stockholm • Västerås 

--------------
Starten går kl 18.30 från samtliga butiker. Uppställning från kl 15. Kortegeavgiften är 50 kr per person, och pengarna går oavkortat till välgörande ändamål. Årets förmånstagare är Sjöräddningssällskapet. Dela och samla ihop dina polare och visa att hojåkare bryr sig om! 

>>Här hittar du årets kortegevägar.

Sjöräddningssällskapet har ca 2200 frivilliga sjöräddare som är beredda att rycka ut i alla väder, utan några som helst statliga bidrag. Målet med Handelsbodens insamling är att på två år kunna skänka 225 000 kr och bidra till en räddningsutrustad vattenskoter. Tillsammans kan vi anstränga oss och nå målet. Alla insamlade pengar går oavkortat till Sjöräddningssällsapet. 100 % alltså – inga avdrag för omkostnader. 

 Alla som deltar kan vinna presentkort 
Med ditt startnummer har du chans att vinna ett presentkort på 500 kr och ett på 400 kr i varje butik. Vinnare dras efter målgång.

Har du aldrig åkt kortege förut, kan vi berätta att det är en riktigt häftig upplevelse. Så ställ upp du också. Sprid detta till alla dina hojvänner. Visa att hojåkare bryr sig om. Varmt välkomna till en riktig folkfest!

>>Här är Handelsbodenkortegen som Facebook-evenemang, så att du kan dela och bjuda in dina vänner.  

>>Här kan du skänka pengar till Sjöräddningssällskapet


Sjöräddningssällskapet

Handelbodenkortegen för Svenska Sjöräddningssällskapet

Sjöräddningssällskapet har ca 2200 frivilliga sjöräddare som är beredda att rycka ut i alla väder. De räddar liv till sjöss och strävar hela tiden efter att nå sin vision; noll omkomna till sjöss. Idag medverkar SSRS i över 80 procent av all sjöräddning i Sverige, utan några som helst statliga bidrag. Därför är de helt beroende av donationer, medlemskap, gåvor och frivilliga insatser. De har idag 115 000 medlemmar. 

>>Här kan du se en av Sjöräddningssällskapets filmer, så att du vet vad det handlar om. Att snabbt vara på plats, när det gäller att rädda liv. 

>>Här kan du läsa mer om SSRS och deras viktiga verksamhet, www.sjoraddning.se


Handelsbodenkortegen

Handelsbodenkortegen är en välgörenhetskortege för motorcyklar där alla insamlade pengar oavkortat går till välgörande ändamål. 
Genom åren har vi med Handelsbodenkortegen samlat in och skänkt
ca 970 000 kr, till bland annat Missing People, Svenska Downföreningen, SOS Barnbyar, Mustaschkampen, Barncancerfonden och Min Stora Dag.


>>Här kan du läsa mer om Handelsbodendagarna.