Kortegevägar 2019

HB-kortegen-Kartor_760x362

Kortegevägar 2019 

Alla korteger startar klockan 18:30 den 23/5. Uppställning från kl 15:00.

Startavgiften är 50 kr/person. Alla som deltar kan vinna presentkort.
Alla insamlade pengar går oavkortat till Sjöräddningssällskapet. 

>>Här kan du läsa mer om Handelsbodenkortegen.

>>Här kan du läsa mer om Handelsbodendagarna

Karlstad 
https://goo.gl/maps/Gn4dBriuFD7xMbjk8

Start: Stormgatan 15, Karlstad 
Mål: Mörudden, Hammarö
I år tar vi vägen söderut, till Mörudden på Hammarö. Där finns fika att köpa på Restaurang Udden. Sjöräddningssällskapet är med och samlar in kotegeavgiften vid starten hos Handelsboden på Stormgatan 15. På Mörudden kommer SSRS att visa upp en svävare och en räddningsbåt.  

Gävle
https://goo.gl/maps/RPhj96tyW3y
Start: Södra Kungsgatan 59, Gävle 

Mål: Stortorget
Vulcan riders hjälper till med kortegen, ssrs hjäper till med insamlingen vid butiken(starten) möter även upp på stortorget vid målgång med info och hur dom arbetar inom sjöräddningen!

Linköping
https://goo.gl/maps/WvKSm66kXrUmfQBi6 
Start: Vigfastgatan 6, Linköping 
Mål: Stafsäter
Vi kommer att utgå från butiken på Vigfastgatan och sluta på natursköna Stafsäter strax utanför Sturefors. Hos Stafsäter Gårdsglass har Maria med personal lovat att tända grillen för de av oss som är lite hungrigare. Med oss har vi även representanter från Sjöräddningssällskapet som gärna berättar mer om hur de arbetar och vilken funktion de fyller när det kommer till både räddningsarbete och förebyggande åtgärder.

Göteborg (Mölndal)
https://goo.gl/maps/oqVZ2odRQY4nCHZx5
Start: Norra Ågatan 38, Mölndal 
Mål: Hanhalsgården
Körningen i Göteborg går från Handelsbodens butik på Norra Ågatan 38 i Mölndal på fina MC-vägar via Stensjön, Mölnlycke, Anneberg och Kungsbacka för att sedan komma till slutdestinationen på Hanhalsgården där det vankas fika och trevlig stund i andra bikers trevliga sällskap. Det finns försäljning av kaffe, bulle och kaka till ett paketpris av 50 kr.

Malmö
https://goo.gl/maps/GPga4VeYcvQ2
Start: Hornyxegatan 4, Malmö 
Mål: Löddeköpinge
Vi utgår från butiken och kommer att avsluta kortegen hos Lucys i Löddeköpinge. Där det kommer att finnas korv, kaffe, mat till försäljning. 

Stockholm
https://goo.gl/maps/d5hox3BZH7x
Start: Västberga Allé 1 
Mål: Rosenhill 
Lättare mat kommer finnas på plats innan kortegen rullar iväg. Vi utgår från butiken vid Västberga Allé 1, kör över Västberga bron, förbi Älvsjömässan och ut på gamla Huddingevägen. Sedan svänger vi in Västerhaningevägen/Pålamalmsvägen och följer den mysiga vägen ända till Rosenhill, där vi tackar av, lottar ut vinnarna till presentkorten och tar en swedish fika stund tillsammans.

Västerås 
https://goo.gl/maps/zSxK5wGgXjFF29vs8

Start: Kranbyggargatan 1, Västerås (Hälla) 
Mål: Kolbäck
Obs! På kartan står det att färdvägen är avgiftsbelagd, men det är den inte.
Kortegen startar från Handelsboden på Kranbyggargatan 1 Västerås. SSRS finns på plats vid starten och samlar in startavgiften som är från 50 kr. En flock Harleys leder oss sedan ner mot Westerqwarn (Kolbäck) som är känt för sin vackra miljö och sina välbesökta motorträffar på måndagar. Vi ställer upp och på gräsplanen och Westerqwarns cafe är öppet för alla fikasugna hojåkare. Med ditt startnummer har du chans att vinna ett presentkort hos oss på handelsboden. Vinnare dras efter målgång. Har du aldrig åkt kortege förut, kan vi berätta att det är en riktigt häftig upplevelse. Ställ upp du också. Varmt välkomna