Om oss

Magnus-Webbshopen-Om-oss-2017

Jag vill börja med att tacka dig för att du besöker vår hemsida – en av de absolut bästa i branschen tycker vi själva. Här hittar du bra produkter till rätt priser, eller SAMMA KVALITET – LÄGRE PRIS, som vi kallar det.
Jag hoppas att du tycker att sidan är intressant och informativ. Hittar du inget som passar dig i dag, så titta in igen. Vi uppdaterar sidan hela tiden – så om du inte hittar det du söker idag, kanske det finns där i morgon.

Vår affärsidé
Vi köper det mesta av våra mc-kläder direkt från tillverkarna och säljer direkt till konsumenten utan mellanhänder. Därför kan vi erbjuda samma kvalitet, som mer etablerade märken, men till lägre pris. Vi jobbar hela tiden, tillsammans med våra leverantörer, mycket aktivt med att förbättra våra produkter – både kvalitets- och säkerhetsmässigt. När du handlar hos oss kan du därför tryggt räkna med att du får kvalitetsprodukter avsedda för aktiv motorcykelåkning.

Kläderna
Våra MC-kläder är tillverkade i skinn eller textil av mycket hög kvalitet, för att uppfylla alla krav ni kan tänkas ställa på dem. Vi jobbar bara med välkända tillverkare, som kan garantera en jämn och hög kvalitet på sömnadsarbetet. Våra modeller är dessutom speciellt utvalda för att passa dig, både kille och tjej. Vi har många olika märken i både dam- och herrstorlekar. Vi har plagg sydda för att passa på såväl små damer som stora vikingaherrar. Vi har också kläder till BARN – ända ner till 1 år.

Samma kvalitet – lägre pris
Prismässigt ligger vi på vissa märken 25 % lägre än de priser ni är vana vid, tack vare mycket stora inköp direkt från tillverkarna. När det gäller vårt eget märke 4BIKERS kan vi garantera att du får en oslagbar kombination av hög kvalitet, säkerhet och lågt pris. Vi är ibland 50 % billigare på samma typ av kläder.

Vi är nu inne på vår artonde säsong med postorderförsäljning på nätet. Det har varit mycket roligt att se den enorma försäljningsökning vi haft under de åren. Ni är i dag över 200 000 personer, som handlat av oss. Vår förhoppning och tro är att ännu fler upptäcker våra varor och fler och fler handlar på nätet. Att omsättningen ökar ger möjlighet för oss att utveckla ännu fler modeller och erbjuda er ytterligare bättre priser i och med att våra inköpsvolymer ökar, med sjunkande inköpspriser som en följd av detta.

Förutom försäljning på nätet ger vi ut en 100-sidig katalog varje år, med samma produkter som på nätet. Dessutom besöker vi varje år ett antal MC-, Bil- och veteranträffar, där vi visar och säljer våra produkter.

Butikerna
Glöm heller inte att besöka någon av våra sju välsorterade butiker:
Karlstad, Stormgatan 15
Gävle, Södra Kungsgatan 59
Göteborg (Mölndal), Ågatan 38
Linköping, Vigfastgatan 6
Malmö, Hornyxegatan 4
Stockholm, Rytttarhalsvägen 15, Kungens Kurva
• Västerås, Kranbyggargatan 1

Vårt organisationsnummer
556550-5525

Trippel-A diplom (AAA)
Handelsboden Skinn- & MC-kläder är ett av de 2 % av Sveriges företag som tilldelats trippel-A för högsta kreditvärdighet 2015 i Soliditets kreditratingsystem. Dessutom: av Sveriges verksamma företag är det endast 460 stycken som har haft bibehållen högsta kreditrating under nio år. Vi är ett av dem.

Tack för att ni orkade läsa den här presentationen och välkommen att besöka oss i butikerna och i webbshopen.

Ride Safe!

/Magnus Nyberg