Vill du arbeta hos Handelsboden?

Butikssäljare-MC-kläder-Gävle-720x720

Handelsboden söker Butikssäljare till Gävlebutiken

Vi söker en butikssäljare till Gävlebutiken.
Är du den vi söker, eller känner du någon som skulle passa?
Ansök senast 7 april, 2019. Vi anställer dock löpande, så skicka in ansökan omgående.

Share| Tipsa dina vänner!

Du älskar verkligen att sälja och gillar kanske motorcyklar och MC-kläder. Du kör helst MC själv, men det är inget krav. Du ska ha några års arbetslivserfarenhet och ha jobbat med försäljning i butik tidigare. Den vi söker är ansvarsfull och har känsla för service, som är ledordet i en Handelsbodenbutik. Du får utbildning i nödvändiga programvaror och rutiner. Vi arbetar med VISMA och CashIT kassasystem. Tidigare erfarenhet av dessa system, eller liknande, är ett plus.

VI ERBJUDER 
En tjänst som butikssäljare 75 %, tillsvidareanställning. Under högsäsong (mars-aug) kommer det att finnas möjlighet till mertid (upp till 100 %). Provanställning 6 månader tillämpas.

DIN PROFIL 
Utbildning, krav:
Gymnasial utbildning

Kompetens, krav:
Försäljningsvana, direktförsäljning konsument

Arbetslivserfarenhet, krav:
Butikssäljare, fackhandel, 1-2 års erfarenhet

Övrigt, krav:
B-körkort
Flytande svenska i tal och skrift. (Engelska är meriterande.)

DINA ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en duktig och driven säljare till vår butik i Gävle. Är du den vi söker? Eller känner du någon som skulle passa? Vi söker dig som har god erfarenhet av försäljning (gärna från MC-branschen eller klädbranschen). Fast anställning!

Du älskar att sälja och gillar motorcyklar, MC-kläder eller mode. Du kör helst MC själv, men det är inget krav. Du ska ha några års arbetslivserfarenhet och ha jobbat med försäljning i butik tidigare. Den vi söker är ansvarsfull och har känsla för service!

Vi söker en person på 75 % = 30 timmar i veckan. Under högsäsong (mars-aug) kommer det att finnas möjlighet till mertid (upp till 100 %).

Du får utbildning i nödvändiga programvaror och rutiner. Vi arbetar med VISMA och Cash-IT kassasystem. Tidigare erfarenhet av dessa system, eller liknande, är ett plus.

Du behöver vara öppen och social, eftersom mötet med kunden är det centrala för dig som blivande medarbetare hos Handelsboden. Vi sätter servicekänsla och produktkunskap i första rummet.
Arbetsplatsen är Handelsbodens butik i Gävle.

Tillträde den 6/5, eller tidigare enligt överenskommelse. Ansökan ska vara inne senast 7/4, 2019 (dock kan vi komma att anställa löpande, så skicka in omgående).

Skicka ansökan via e-post till fredrik@handelsboden.com
Frågor besvaras av Fredrik Jansson på tel 054-24 06 65. Ange ”Referens: Butikssäljare Gävle” i ämnesraden.

>>Här kan du läsa om tjänsten hos Arbetsförmedlingen.


Share|

Vi undanber oss, vänligt men bestämt, kontakt från försäljare av ytterligare jobbannonser samt rekryteringsföretag.