Vill du arbeta hos Handelsboden?

Vi söker butikssäljare till Gävlebutiken

Är du den vi söker? Sök nu. Känner du någon som borde söka jobbet som butikssäljare i Gävlebutiken? Gör oss och den personen en tjänst och dela den här informationen. 

Ansökan ska vara inne senast 1/4 

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet, Meriterande: 
Butikssäljare, fackhandel - 1-2 års erfarenhet

Utbildning
Krav
Gymnasial utbildning

Kompetenser
Meriterande:
Försäljningsvana, direktförsäljning konsument

Språk
Krav: 
Svenska
Meriterande: 
Engelska

Anställningsform: Behovs- eller timanställning

Om jobbet 
Vi söker en pigg, glad och noggrann tjej/kille, som vill jobba extra under våren/hösten och dessutom vill jobba mycket i sommar, då vi har högsäsong.

Du älskar verkligen att sälja och gillar kanske motorcyklar och mc-kläder. Du kör helst mc själv, men det är inget krav.  Du får gärna ha några års arbetslivserfarenhet och ha jobbat med försäljning i butik tidigare, men din personlighet är också viktig. 

Handelsboden är Sveriges ledande detaljist på mc-kläder och personlig utrustning. Vi har idag butiker i sju städer. Handelsboden har även omfattande webbshop och postorder. Förutom försäljning på nätet ger vi ut en tryckt produktkatalog varje år. Huvudkontoret ligger i Karlstad, där vi också har huvudlagret. Handelsboden har sedan 18 år AAA-rating (Trippel-A)

Du får utbildning i nödvändiga programvaror och rutiner. Vi arbetar med VISMA och CashIT kassasystem. Tidigare erfarenhet av dessa system, eller liknande, är ett plus.

Du behöver vara öppen och social, eftersom mötet med kunden är det centrala för dig som blivande medarbetare hos Handelsboden. Vi sätter servicekänsla och produktkunskap i första rummet.

Arbetsplatsen är Handelsbodens butik i Gävle. Tillträde den 15/4 , eller enligt överenskommelse. Ansökan ska vara inne senast 1/4 2020. Skicka ansökan via e-post till fredrik@handelsboden.com Frågor besvaras av Fredrik Jansson på tel 054-24 06 65. Känner du någon som skulle passa för jobbet?

Känner du någon som borde söka jobbet som butikssäljare i Gävlebutiken? Gör oss och den personen en tjänst och dela den här informationen med dom.

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Södra Kungsgatan 59

Kontakt

Fredrik Jansson
fredrik@handelsboden.com 
054-240666

Här kan du läsa om jobbet hos arbetsförmedlingen: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/23962665

Vi undanber oss kontakt från försäljare av jobbannonser samt rekryteringsföretag.