Vill du arbeta hos Handelsboden?

Butikssaljare-Vasterasbutiken_700x362

Just nu söker vi Butikssäljare till Västeråsbutiken

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan med en gång.
Känner du någon som passar och borde söka jobbet? Gör oss och den personen en tjänst och dela den här informationen.

Share|

Butikssäljare MC-kläder Västerås

KVALIFIKATIONER
Arbetslivserfarenhet
Krav: Butikssäljare, fackhandel, 2-4 års erfarenhet
Utbildning
Krav: Gymnasial utbildning
Kompetenser
Krav: Försäljningsvana, direktförsäljning konsument
Språk
Krav: Svenska
Meriterande: Engelska
Körkort
Krav: B

OM TJÄNSTEN
Du som söker det här jobbet älskar verkligen att sälja och gillar troligen motorcyklar, mc-kläder eller mode. Du kör helst mc själv, men det är inget absolut krav. Du ska ha några års arbetslivserfarenhet och ha jobbat med försäljning i butik tidigare. Den vi söker är ansvarsfull och har känsla för service och produktkunskap, som är ledorden i en Handelsboden-butik. Du behöver vara öppen och social, eftersom mötet med kunden är det centrala för dig som blivande medarbetare hos Handelsboden.
Vi söker en person på 75 % = 30 timmar i veckan. Under högsäsong (mars-aug) kommer det att finnas möjlighet till mertid (upp till 100 %).
Du får utbildning i nödvändiga programvaror och rutiner. Vi arbetar med VISMA och CashIT kassasystem. Tidigare erfarenhet av dessa system, eller liknande, är ett plus.
Arbetsplatsen är Handelsbodens butik i Västerås. Tillträde den 15 mars, eller enligt överenskommelse. Ansökan ska vara inne senast 3/2 2020 (dock kan vi komma att anställa löpande, så skicka in ansökan omgående).

Skicka ansökan via e-post till fredrik@handelsboden.com. Frågor besvaras av Fredrik Jansson på tel 054-24 06 66.
Ansök senast 3 februari. Ange referens "Butikssäljare Västerås" i din ansökan.

OM HANDELSBODEN 
Handelsboden driver Västerås bästa butik för mc-kläder och personlig utrustning och är Sveriges ledande detaljist på mc-kläder och personlig utrustning. Vi har idag butiker i sju städer. Västeråsbutiken, som öppnades 2018, är den nyaste av butikerna.
Handelsboden har även en webbshop med omfattande postorderförsäljning. Förutom försäljning på nätet ger vi ut en populär produktkatalog varje år. Huvudkontoret ligger i Karlstad, där vi också har huvudlagret. Handelsboden fyller 22 år under 2020 och har sedan 17 år AAA-rating (Trippel-A).

OM ANSTÄLLNINGEN
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var?
Arbetsplatsen ligger på Kranbyggargatan 1, 72134 Västerås

>>Här kan du läsa om tjänten på Arbetsförmedlingens hemsida.

Vi undanber oss kontakt från försäljare av jobbannonser samt rekryteringsföretag.

--
Vill du lämna en spontanansökan till någon annan butik eller tjänst? Skicka en personlig presentation och din CV till fredrik@handelsboden.com


Share|