MC-hjälmar

MC-hjälmar för alla hojåkare 

Integralhjälm • Crosshjälm • Öppen & öppningsbar MC-hjälm • Mopedhjälm 

Här köper du din nya MC-hjälm. Stort sortiment av MC-hjälmar som passar alla hojåkare. Vi har motorcykelhjälmar från ledande tillverkare av MC-hjälm. 

Din nya MC-hjälm hittar du här

Ska du köpa en öppen MC-hjälm, en integralhjälm, en mopedhjälm eller en crosshjälm så har du kommit rätt. Vi har MC-hjälmar för alla hojåkare. Självklart funkar hjälmarna även till fyrhjuling och snöskoter. Vi har även utbytesvisir, så som mörka visir och spegelvisir, till de flesta MC-hjälmarna.

Köpa MC-hjälmar av kända märken till bra priser

Här kan du köpa MC-hjälm från kända märken som Shoei, Arai, Lazer, Shark, Caberg, Airoh, Tommy, 4BiKERS och Held. Handelsbodens hjälmsortiment innehåller allt från MC-hjälmar i absoluta toppklass till enklare hjälmar och mopedhjälmar.

Hjälmar godkända enligt ECE 22:05 eller ECE 22:06

Enliget svensk lag måste MC-förare och -passagerare bära en godkänd MC-hjälm; godkänd enligt ECE 22:05 eller ECE 22:06. Detsamma gäller i nästan hela Europa/EU. Godkänd MC-hjälm är också ett krav från försäkringsbolagen. 
Alla hjälmar hos Handelsboden är godkända enligt ECE 22:05 eller ECE 22:06. 

Visir

Enligt svensk lag levereras alla MC-hjälmar med klart visir. Mörkt visir, och andra färger, fins att köpa som tillbehör till de allra flesta hjälmar.
>>Visir till MC-hjälmar hittar du här.