Kevlar- och Aramidprodukter • MC-jeans, hoodies mm

Kevlar®-förstärkta kläder

Handelsboden har ett brett sortiment av Kevlarförstärkta kläder för motorcyklister! Våra kevlarjackor och MC-jeans kombinerar stil med avancerad skyddsteknik. Perfekt för dig som prioriterar säkerhet och stil på vägen. Upptäck vårt noggrant utvalda utbud nu och hitta de perfekta kläderna som erbjuder både skydd och komfort. Handelsboden erbjuder högkvalitativa Kevlarjackor och MC-jeans som förhöjer din körupplevelse samtidigt som du ser fantastisk ut.

Kevlar®- och Aramidprodukter

På Handelsboden har vi ett brett utbud på Kevlar®- och aramidprodukter. Vi har dessutom Sveriges största sortiment på Kevlar®-förstärkta MC-jeans. Dessa produkter är till för dig som under varma dagar vill åka i något lättare men samtidigt vara ordentligt skyddad med CE-godkända kläder. Eller för dig som ska åka en kortare sträcka och vill se casual ut när du kliver av din motorcykel.

MC-jeans, jackor & hoodies mm

Här hittar du förstärkta MC-jeans, jackor, hoodies, skjortor och underställ. Alla plagg är förstärkta med Kevlar/aramid på utvalda ställen, vissa är till och med helfodrade. Snyggt, säkert och ledigt.

DuPont™ and Kevlar® are trademarks or registered trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company.