Störst på MC-kläder!

Varukorg

0 produkter

Om Handelsboden

Om Handelsboden

Jag vill börja med att tacka dig för att du besöker vår hemsida – en av de absolut bästa i branschen tycker vi själva. Här hittar du ett stort sortiment av bra produkter till rätt priser, eller SAMMA KVALITET – LÄGRE PRIS, som vi kallar det. Jag hoppas att du tycker att sidan är intressant och informativ. Hittar du inget som passar dig i dag, så titta in igen. Vi uppdaterar sidan hela tiden – så om du inte hittar det du söker idag, kanske det finns där i morgon. Alternativt kontakta oss, så löser vi ditt problem. Vi har sju butiker i Sverige, så du har aldrig långt till en fysisk butik, där du kan få prova vårt gigantiska sortiment.

Vår affärsidé
Vi köper mycket av våra mc-kläder direkt från tillverkarna och säljer direkt till konsumenten utan mellanhänder. Därför kan vi erbjuda samma kvalitet, som mer etablerade märken, men till lägre pris. Vi jobbar hela tiden, tillsammans med våra leverantörer, mycket aktivt med att förbättra våra produkter – både kvalitets- och säkerhetsmässigt. När du handlar hos oss kan du därför tryggt räkna med att du får kvalitetsprodukter avsedda för aktiv motorcykelåkning. Vi är också importörer av ett flertal ledande märken inom mc-kläder och hjälmar. Du kan därför hitta ett stort urval av välkända märken till mycket bra priser.

Kläderna
Våra egna MC-kläder är tillverkade i skinn eller textil av mycket hög kvalitet, för att uppfylla alla krav ni kan tänkas ställa på dem. Vi jobbar bara med välkända tillverkare, som kan garantera en jämn och hög kvalitet på sömnadsarbetet. Våra modeller är dessutom speciellt utvalda för att passa dig, både kille och tjej. Vi har förutom egen tillverkning också många andra varumärken i både dam- och herrstorlekar. Vi har plagg sydda för att passa på såväl små damer som stora vikingaherrar. Vi har också kläder till BARN – ända ner till 1 år.

Samma kvalitet – lägre pris
Prismässigt ligger vi ofta lägre än de priser ni är vana vid, tack vare mycket stora inköp direkt från tillverkarna. När det gäller vårt eget märke 4BiKERS kan vi garantera att du får en oslagbar kombination av hög kvalitet, säkerhet och lågt pris. Vi är upp till 30 % billigare på samma typ av mc-kläder, hjälmar, tält, campingstolar och mycket annat märkt 4BiKERS.

Vi är nu inne på vår tjugofjärde säsong med postorderförsäljning på nätet. Det har varit mycket roligt att se den enorma försäljningsökning vi haft under de åren. Ni är i dag över 300 000 personer, som handlat av oss. Vår förhoppning och tro är att ännu fler upptäcker våra varor och fler och fler handlar på nätet eller i våra butiker. Att omsättningen ökar ger möjlighet för oss att utveckla ännu fler modeller och erbjuda er ytterligare bättre priser i och med att våra inköpsvolymer ökar, med sjunkande inköpspriser som en följd av detta.

Förutom försäljning på nätet ger vi ut en populär katalog varje år, med de bästa produkterna ur vårt jättesortiment. Katalogen kan du hämta i någon av våra sju butiker eller beställa här på vår hemsida, genom att bli medlem i vår kundklubb.Butikerna
Glöm heller inte att besöka någon av våra sju välsorterade butiker:
Karlstad, Stormgatan 15
Gävle, Södra Kungsgatan 59
Göteborg (Mölndal), Ågatan 38
Linköping, Vigfastgatan 6
Malmö, Hornyxegatan 4
Stockholm, Rytttarhalsvägen 15, Kungens Kurva
• Västerås, Kranbyggargatan 1

Företagsinfo

Org.nr.

Juridisk Enhet

556550-5525

Handelsboden Skinn & MC-Kläder i Karlstad AB

556632-1484

Handelsboden Skinn & MC-Kläder i Gävle AB

556649-5718

Handelsboden Skinn & MC-Kläder i Göteborg AB

556764-9024

Handelsboden Skinn & MC-Kläder i Linköping AB

556796-6261

Handelsboden Skinn & MC-Kläder i Skåne AB

556796-6279

Handelsboden Skinn & MC-Kläder i Stockholm AB

559139-2518

Handelsboden Skinn & MC-Kläder i Västerås AB
Trippel-A diplom (AAA)

Handelsboden Skinn- & MC-kläder är ett av de 2 % av Sveriges företag som tilldelats trippel-A (AAA) för högsta kreditvärdighet 2022 i Bisnode Soliditets kreditratingsystem. Dessutom: av Sveriges verksamma företag är det endast 300 stycken som har haft bibehållen högsta kreditrating under 19 år. Vi är ett av dem.

Tack för att ni orkade läsa den här presentationen och välkommen att besöka oss i butikerna och i webbshopen.


Ride Safe!

/Magnus Nyberg